Kunstnere 2022

Se oversigtskort med Street Art Lokationer 2022 nederst på siden

Anders

Reventlov

Anders Reventlov begyndte sin karriere i tusmørket langs togsporene i den provinsielle by Bredballe. Herfra begyndt en ustoppelig trang til eventyr, sammenblandet med en passion for at tegne og male. Med sit dybe kendskab til graffitikunsten er Reventlov et omvandrende grafiti-leksikon. Reventlov har i mange år været engageret i den internationale graffitiscene, hvorfra han selv henter sin inspiration til sine værker – i form af historiske referencer og tematikker. 

 

Andreas

Welin

Andreas Welin har rødder i klassisk tegning og maleri, som han kombinerer mesterigt med de forskellige street art teknikker. De seneste år har Welin opnået international anerkendelse og har lavet imponerende værker i storbyer som Melbourne, New York og Ghent. Welin finder inspiration i de steder, han besøger, og de personer han møder, som ofte bliver portrætteret i hans figurative malerier. 

Jas

petersen

Jas maler “fast girls”. Et begreb, der dækker over hendes signaturkarakterer: Feminine kvinder med stor selvtillid, udtrykt igennem en blanding af et stærkt kropssprog og bravour. Hun ønsker med sine malerier at tale ind i en diskussion om identitet, empowerment og den kvindelige krop. Jas er født og opvokset i Chicago, hvor hun er et kæmpe navn på street art scenen. Vi er utrolig stolte over at have hende med på Slagelse Street Art Festival 2022. 

MALAKKAI

Malakkais værker er præget af fantasi, fantastisk sprayteknik og helt unik brug af farver. Malakkai har igennem de seneste år lavet en lang række flotte værker i det offentlige rum i Danmark og udlandet. Malakkai er født i Spanien men bor og arbejder i dag i Danmark som illustrator og streetart kunstner. Vi glæder os til at byde Malakkai velkommen tilbage til Slagelse Street Art Festival 2022.

caligr

Caligr arbejder med sjove 3D perspektiver, med personlige karakterer i dragende lys og skygger. Caligr er inpspireret af alt fra graffiti til klassisk kunst og arbejder selv i spændefeltet mellem de to. Caligr er født i Paris, men arbejder og udstiller sin kunst i hele verden. 

JENS

STENTOFT

Jens Stentoft maler realisme i verdensklasse. Med en fænomenal farveforståelse skaber han imponerende værker, der kan blive ved med at forundre beskueren. Gavlmaleriet med kvinden, som Jens malede ved Festivalen i 2021, kan du se i Træskogården. Vi glæder os enormt til at se, hvad han laver til Slagelse Streetart Festival 2022

chus

Chus maler eventyrlige motiver, der spænder mellem magi og virkelighed, som en metafor for livet. Chus er fra Toscana, Italien. Han bor og har malet i København siden 2016.

dovenfisen

Med en baggrund som konceptudvikler i spilindustrien er Frederik Bagger normalt vant til at male digitalt. Men hans forståelse for figurer, former og farver transformerer han elegant ud igennem en spraydåse. Frederik maler realistiske figurer inspireret af sci-fi film og fantasy universer.

delicious Brains

Delicious Brains er en svensk maler fra Malmö. Hans kunstneriske udtryk er farverigt, fantasifuldt og spænder ud over mange forskellige teknikker i form af tegning, animation og skulpturer. Delicious Brains bruger ofte en kombination af hverdagens oplevelser og fantasiens horisonter som udgangspunkt for sine malerier.

PETER

SKENSVED

Peter Skensved har skabt malerier over det meste af verden og deltager ved  Slagelse Street Art Festvialen for 2. år. Sidste år malede han illusionsmaleriet på hjørnet af Panorama biografen i Træskogården. Ud over at være kunstner er han også en del af styregruppen bag Slagelse Street Art Festival. Han har i mange år rejst verden tynd med sin kunst, men er også en del af trioen bag de to gavlmalerier “Dreng og Pige” ved Slagelse Station. 

STINE

HVID

Stine Hvid er dansk street-art kunstner, muralist og illustrator baseret i København. Stine har arbejdet fuldtid som kunstner siden sin kandidat fra KADK i design i 2013. Stines største passion er at male på gaden, og hun har malet vægmalerier rundt om i verden siden 2011. Stine deltog også i Slagelse Street Art Festival 2021, hvor hun malede dette skønne værk.

Jacoba Niepoort

Jacoba kommer fra København og har malet kunst på offentlige pladser siden 2009. Jacoba arbejder ud fra hendes egen overbevisning om at forbundethed er nøglen til at kende sig selv og sine medmennesker. Jacoba ønsker med sin kunst at skildre vores fælles afhængighed, da det for Jacoba er nøglen til mange af vores samtidige socialproblemer. 

Michael

Wisniewski

Michael Wisniewski er en legende på den danske street art scene. Han er en mester i at bøje og dreje motiver i fantastiske former og vinkler – samtidig med en enorm høj grad af realisme. Med 35 års erfaring har Michael for længst opnået sin ungdomsdrøm om at leve af sin hobby professionelt. Michael er heller ikke ukendt i Slagelse, da han allerede har malet 3 gavlmalerier i byen, bl.a. fuglen på kollegiet i Løvegade. 

Mads

Sonne

Mads Sonne Bremerholm arbejder med Letterscapes. Et begreb, der dækker over bogstaver, former, abstraktion, flader og skarpe linier i et kontrastfuldt sammenspil. Mads har lavet graffiti siden 1986 og har siden 1996 udsmykket restauranter og vægge internationalt og i Danmark, men også internationalt i Asien, Tyskland, England og New Zealand.

Raphe

Raphe har malet siden, han var teenager i forstæderne til Paris. Igennem graffiti blev Raphe introduceret for grafisk design, hvilket han besluttede sig for at studere. Raphe er inspireret af forskellige kulturers grafisk udtryk og diversitet. Igennem hans mange rejser, har han opsamlet en lang række særprægede udtryk, som han skaber en hybrid af i sine egne værker. 

Ricky D

Ricky D har tegnet og malet siden han var et lille barn. I 90’erne blev han fuldstændig bidt af graffiti og malede som besat frem til 2000. Derefter tog Ricky D en lang pause fra graffiti, da en karriere som kok fyldte hverdagen. Under corona blev Ricky D igen inspireret til at samle dåserne op – dog med en mere kunstnerisk indgangsvinkel end sidst dåserne var i aktion. Hvor Ricky D tidligere kun malede bogstaver, er han nu mere interesseret i fotorealisme og tegneseriegrafik, som han flittigt stræber efter at mestre. 

meso

Meso maler klassiske graffitibogstaver, som han konstant forsøger at udvikle i form og farvepaletter, teknikker og udtryk. Udover det kunstneriske udtryk, er Meso dybt fascineret af det sociale aspekt omkring graffiti og de mange gode oplevelser, det har bragt ham.   

ANTON IAN NIELSEN

Anton Ian Nielsen er en dansk maler og forfatter. Anton Ian Nielsen maler farverige og humoristiske værker, og skildrer ofte sjove interaktioner mellem dyr, mennesker og samfund. Anton inkluderer ofte symbolisme og lånte referencer fra grafisk design i sine værker. 

MP

AUER

MP Auer maler farverige vægmalerier, der bunder i kærlighed for graffiti og klassisk kunst. Malerierne er ofte en form for tankesamsurium, hvor dyr – ting og sager fra dagliggaden, indgår i værkerne. MP Auers mantra er, at det skal se ud som om, at det er sjovt at male. 

Tattoo Mini

Tattoo Mini malede graffiti i 90’erne. Som navnet afslører arbejder han i dag som tatovør, men han har i de seneste år fundet dåserne frem igen. Hans arbejde som tatovør er internationalt ankerkendt for sin høje grad af realisme. Da Mini igen samlede dåserne op, kom de mange års erfaring som tatovør tydeligt frem i en tilsvarende grad af realisme.