Jury til Battle

Her kan du se medlemmerne af den yderst kompetente jury, som skal kåre vinderen af Battlen om at blive Danmarks Største Portrætmaler. 

Simone Aaberg Kærn er en dansk billed-, performance- og installationskunstner. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1993 – 1998 og på Goldsmiths College og Fine Arts i London i 1995 – 1997, hvor hun sideløbende også tog et flycertifikat. Simone er ikke ukendt med at bedømme portrætter, da hun er en af de tre dommere i DR’s Danmarks Bedste Portrætmaler. I 2010 lavede Simone selv et portrætmaleri af tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen.  

Henrik Broch-Lips har siden august 2020 været kurator og leder af Kunsthal Kongegården i Korsør. Henrik er uddannet cand.mag i kunsthistorie og europastudier fra Aarhus Universitet. Henrik har mange års erfaring med at formidle kunst og kultur og har som kritiker og kulturjournalist siden 1998 et indgående kendskab både til den aktuelle kunstscene og til professionel kommunikation og PR.

Brandon Lewis er amerikansk street art kunstner. Han stammer fra Kingston, New York. Her tog han uddannelsen bachelor of arts in Media Studies ved City University of  New York. Brandon flyttede for over 10 år siden til København, hvor han tog uddannelsen Master of Arts ved Københavns Universitet. Brandon arbejder også som underviser. 

Katrine Ring er foredragsholder og en af Danmarks bedste kendte DJ’s med over 25 års erfaring i ind- og udland. Hun har skrevet bogen “Walk This Way – about street art” i 2012 og været kurator på den hidtil største udstilling om og med gadekunst i Danmark på museet KØS i Køge. Derudover har hun dokumenteret gadekunsten gennem et årti og fotograferet fire årskalendere med gadekunst. Katrine holder foredrag på Slagelse Bibliotek onsdag som optakt til Slagelse Street Art Festival. 

Knud Erik Sørensen er medlem af styregruppen bag Slagelse Street Art Festival. Knud Erik er selv udøvende kunstner og formand for Slagelse Kunstforening. Derudover er Knud Erik medlem af bestyrelsen bag Sct Michaels Nat, Kulturnatten i Slagelse.